Galvaniseret Mammut Lanterne L91xB91xH180 cm

22.999,00 kr.

Leveringstid 1-3 dage

Tilføj ønskeliste
EAN: 5714045000486 SKU: 40010 Kategori:

Her har i “Kongen af lanterner”.

Er som de øvrige velkendte galvaniserede A2 Living helårslanterner med nem, brugervenlig magnet-luk.

A2 Living lanternen har et simpelt, minimalistisk og rustikt design. Den er lavet af solide materialer og designet til at kunne stå ude året rundt i al slags vejr. Lanternen kan med sit enkle design anvendes i et utal af indretninger, det være sig både ude og inde, og vil med sin kvalitet og længere levetid bidrage positivt til en ellers negativ trend med hyppige udskift af udendørs interiør.

Lanternen er fremstillet i kraftig galvaniseret plade (hele 2 mm. til denne granvoksne mammut-udgave) og glasset (hærdet glas) har en tykkelse på 5 mm. Hængsler, nitter og håndtag er i rustfrit stål. Med disse velovervejede valg af solide materialer og en løbende produktudvikling igennem det seneste årti, hvor al unødigt er skåret væk og kvalitet samt brugsværdi er sat i højsædet, er slutproduktet her en lanterne i højeste kvalitet. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at lanternen holder evigt, men den holder markant længere end den gennemsnitlige lanterne på markedet. Slut er det derfor med at udskifte dine lanterner flere gange årligt!

Brug den som et mobilt drivhus på terassen med plads til 2 x standard kapilærkasser til tomater, agurker, mm. Er ligeledes oplagt til udsmykning, opbevaring og meget andet både på terassen, i gårdhaven og i restauranten – alternativt som blikfang og trækplaster foran butikken. Kun fantasien sætter grænser!

Mammut lanternen leveres usamlet (knock-down) samt uden hjul og glashylder (kan tilkøbes som tilbehør).

Varens mål: L91 x B91 x H180 cm – ca. 100 kg.

Galvaniseret Mammut Lanterne L91xB91xH180 cm
22.999,00 kr.