Om os

Velkommen til Nutiden.dk!

Vi er et team bestående af Bettina Kristensen Horst & René Tranekjer samt et stærk netværk af leverandører og samarbejdspartnere der sammen driver Nutiden.dk.

Vores team:

  • René Tranekjer er indehaveren af Nutiden.dk
  • Bettina Kristensen Horst spiller en central rolle på Nutiden.dk. Hun håndtere kontorarbejdet og tager smilende imod jeres spørgsmål. Hendes professionalisme og dedikation sikrer, at dine behov og spørgsmål altid bliver imødekommet med en smilende og personlig tilgang. Så vær ikke bange for at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Nutidens historie

Nutiden blev grundlagt af René Tranekjer for mere end 20 år siden. Med mange års erfaring indenfor produktion, håndværk og handel har vi opbygget ekspertise og et stærkt fundament, som vi bringer med os i alt, hvad vi gør også i denne fagre nye verden.

 

Vores fællesskab:

Nutiden.dk er mere end bare en online butik. Det er et fællesskab, hvor vi deler glæde, inspiration og gode tilbud med vores kunder. Vi er aktive på Facebook og Instagram hvor vi jævnligt deler nyttige tips & tricks samt eksklusive tilbud. Men vores engagement stopper ikke der. Vi sender også et månedligt nyhedsbrev ud til vores abonnenter, hvor vi ikke kun informerer om kommende tilbud og spændende produktnyheder, men også minder jer om vigtige datoer såsom morsdag og andre begivenheder. Derudover giver vi inspiration til særlige gaver og produkter, der passer perfekt til enhver lejlighed. På den måde ønsker vi at skabe et tættere bånd med vores kunder og være en pålidelig kilde til både information og inspiration i deres hverdag. Så overvej om du vil være en del af Nutidens fællesskab ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve og følge os på de sociale medier.

Portræt billede af Bettina Kristensen Horst.
Portræt billede af Bettina Kristensen Horst.